Hörte Brygga
Sommar
Catering
Mat från slätten
Köksbordet

Hörte Brygga

I Hörte Hamn serveras det bästa ur den skånska myllans tydliga årstider från våra samarbeten med små ambitiösa bönder/odlare i trakten. Rått, mjölksyrat, syltat, saltat, saftat, inlagt, rökt, långkokt, bryggt, jäst och cirkulärt. Maten lagas efter filosofin: "Med kunskap och bra råvaror finns det ingen anledning att krångla till det"... Alla våra leveranser sker utan onödigt emballage i lådor som returneras och används igen. Vi har 0-vision på matsvinn. Maten lagas alltid med varsam hand från grunden på helfall (djur/fiskar) och från rot till blast på grönsaker. 
På sommaren gillar vi det spontana, därför kan du helt enkelt inte boka bord på Hörte Brygga. När höststormarna rullar in är Hörte Hamn som vackrast och då öppnar restaurangen Köksbordet som Hörte Bryggas motsvarighet. En kock, en sommelier, en meny & tio platser. Du bokar och längtar. Middagen varierar efter råvarukorgen och föreställiningen ca 3 timmar.

Är du mer nyfiken på vår filosofi? Lyssna på första avsnittet i  Podcasten Bondesamhället.
Om du är nyfiken på våra viner. Följ länken till Star Wine List och vår vinlista

2018
SENSOMMAR/HÖST Från den 16 aug är Köksbordet tillbaka med öppet torsdag-lördag. Här serveras en längre meny (6-10 serveringar 950kr) torsdag-lördag, en sittning, 10 platser kl. 19.00. Boka din plats på koksbordet.se
JUL Från den 22 november serveras Julen Smaker på Köksbordet (tolkning av traditionella julrätter) torsdag-lördag, lunch (650kr) & kväll (850kr) och måndag-onsdag lunch (450kr) och (kväll 700kr) fram tills den 22 dec. Boka på koksbordet.se.
Är ni fler än 10 pers eller vill boka hela huset för middag eller konferens? Skicka istället ett mail till kontakt@hortebrygga.se.

2019
v.9-24 SENVINTER/VÅR Från den 28 feb till den 15 juni är Köksbordet tillbaka med öppet torsdag-lördag. Här serveras en längre meny (6-10 serveringar 950kr) torsdag-lördag, en sittning, 10 platser kl. 19.00. Boka din plats på koksbordet.se

v.16-24 VÅREN/FÖRSOMMAREN Hörte Brygga och korgen (150kr) öppnar igen skärtorsdagen den 18/4, öppet tors-sön och röda dagar fram till den 16 juni. 

v.25 STÄNGT HELA MIDSOMMARVECKAN 

v.26-32 SOMMAREN Öppet varje dag, 24 juni-11 aug! Korgen (150kr) serveras mellan 12.00-17.00. Från 16.00 öppnar rökköket som serveras en 4-rätters meny (450kr) lagat på råvaror från veckans protein. 

v.33-35 SENSOMMAR Hörte Brygga och korgen (150kr) öppet tors-sön 12.00-16.00 och röda dagar fram till den 1 sept.
v.33-48 SENSOMMAR/HÖST Från den 16 aug är Köksbordet tillbaka med öppet torsdag-lördag. Här serveras en längre meny (6-10 serveringar 950kr) torsdag-lördag, en sittning, 10 platser kl. 19.00. Boka din plats på koksbordet.se
v.48-51 JUL Från den 29 november serveras Julen Smaker på Köksbordet (tolkning av traditionella julrätter) tisdag-lördag, lunch (650kr) & kväll (850kr) fram tills den 21 dec. Boka på koksbordet.se. 
ps. Om ni bokar hela huset (minst 20 max 28personer kostar menyn 700kr/pers.)ds.
Vi ser fram emot att få skämma bort dig. Varmt välkommen till Hörte Hamn!
Mer specifika öppettider, långhelger, röda dagar, gästspel, veckans gård och annat kul, hittar du under fliken sommar. 
NEW YORK TIMES listar Skåne på plats nr 9 på deras lista över resmål värt att besöka 2016 och Hörte Brygga finns omnämnd i texten
WHITE GUIDE, Årets Värt en resa, 2017
RESTAURANGGALAN, Årets Innovatör, 2016
CN TREVELLER listar våra smakmöten bland de bästa supper clubs in the world
NATIONAL GEOGRAPHIC listar 4 kulinariska smultronställen i Skåne