Hörte Brygga
Sommar
Catering
Mat från slätten
Köksbordet

Hörte Brygga

Kom & njut i genuina Hörte Hamn, här serverar det bästa ur den skånska myllans tydliga årstider, syltat, saftat, inlagt, rökt, långkokt, bryggt & jäst. Fokusen ligger på att njuta av godsaker i gott sällskap. Den lokala landsbygden gynnar oss och vi vurmar för de små, hängivna & passionerade producenterna i alla led. Därför väljer vi hållbart, naturligt & spårbart med stor omsorg, baserad på gedigen kunskap och lång erfarenhet. Har man tillgång till kunskap och bra råvaror, finns det ingen anledning att krångla till det.. 

Är du nyfiken på våra öppettider, smakmöten, gästspel, julmiddag, pop-up & annat kul som händer, kika in under fliken SOMMAR.

Vi finns alltid på kontakt@hortebrygga.se eller under vår telefontid ons-fre 10-11 på +46 739 971 041, annan tid går det bra att skicka SMS så ringer vi upp när det finns en lucka.

VARMT VÄLKOMNA!
Önskar Sjöstrands  & gänget

ÅRET I HÖRTE:

Abbekås Dag2_0530Abbekås_Dag1_1431horte-handAbbekås_Dag1_0806

HÖST/VINTER/VÅR 

Köksbordet. De mörka månaderna bjuder till långa, sittande middagar i flertalet serveringar med många glas gott därtill, ni bokar, längtar & sitter tryggt med klassisk bordsservering. För att ett besök hos oss ska förknippas med yttersta komfort, så har vi endast en sittning och en unik setmeny per kväll. Med andra ord: Ingen stress… Är du sugen på och boka: Skicka ett mail till kontakt@hortebrygga.se med en önskan om ett datum så tar vi det därifrån!

Hörte_julbord_MG_7384Hörte_julbord_MG_7240Hörte_julbord_MG_7334linaroos-014

ADVENT

Vi tycker att julen skall firas med nära & kära, därför öppnar Hörte Brygga upp under årets sista veckor. Med eldar, gran & piskande hav i kulissen, sitter ni tryggt och njuter julens traditionella smaker i en större mängd, mindre rätter, där råvaran tar den plats den förtjänar… Menyn kostar 650kr.  Bokas på emma@hortebrygga.se

horte_brygga_007horte_brygga_005Hörtebrygga_2014_0664Hörtebrygga_2014_0276

HÖRTE BRYGGA

Inga konstigheter helt enkelt, när det blir varmare får vi feeling och förvandlas till ett folklig hak. Sommaren är för oss lika med spontanitet & ni kommer när lusten faller på. Väl på plats beställs maten i köket, i samspråk med en sommelier & en kock som plockar ihop godsakerna framför ögon på er. Här äter ni tillsammans, allt serveras för delning & det hälls vin från magnum buteljer. Under dessa heta veckor öppnar även rökbaren kl. 15.00-20.00 där ett protein (i helfall) per vecka, del för del dansar in i röken. Måndagar är köttfria.

Vi spelar plattor, bjuder in kockar, producenter & bartenders för att leka med oss. Det går inte att boka bord, så kom och trängs med oss – vi lovar att det blir jättemysigt. Välkommen förbi och ta en titt när vi gör sommarrestaurang på vårt vis.