Hörte Brygga
Sommar
Catering
Mat från slätten
Köksbordet

Hörte Brygga

Kom & njut i genuina Hörte Hamn, här serverar det bästa ur den skånska myllans tydliga årstider. Rått, mjölksyrat, syltat, saltat, saftat, inlagt, rökt, långkokt, bryggt, jäst och cirkulärt. Vi har 0-vision på matsvinn och vänder och vrider på råvarorna tills allt har omvandlats till magi för gommen. Den lokala landsbygden gynnar oss och vi vurmar för de små, hängivna & passionerade producenterna i alla led. Därför väljer vi familjeföretag, hållbart & spårbart med stor omsorg, baserad på gedigen kunskap och lång erfarenhet. På Hörte Brygga lagar vi mat efter filosofin: ”Med kunskap och bra råvaror finns det ingen anledning att krångla till det.”… Vi gillar det spontana och vill inte att bli en restaurang med månaders väntetid, därför kan ni helt enkelt inte boka bord på Hörte Brygga.  
Vi är inte för alla och alla är inte för oss. Du sitter på långbord, ibland luktar det tång, alla måste stå i kö och själv bära ut sin mat och dryck. I gengäld får du service av de bästa och pratar alltid direkt med dryckesutbildad och kocken som lagat maten. Tillsammans guidar de dig rätt i en karavan av smaker för att hitta vad som passar just dig och dina vänner. Väntetiden på mat är den tid som du spenderar i kön. På Hörte Brygga får du ingen redig skånsk portion, här kommer alla smaker i små pytslar och burkar i en korg och allt är tänkt för delning, tänk 150kr/portion. Vi har i 4 års tid jobbat mot att hitta en optimal storlek  på vår lunchkorg. Målet är att majoriteten skall bli mätt, men inte slänga våra fantastiska råvaror.  Alla är ju som bekant olika stöpta och då och då kommer det så klar hända att någon inte blir mätt… Om man vet med sig att man är en storätare av rang, köp till extra protein eller något annat smaksak direkt, så slipper du stå i kön igen. Rökköket har öppet juli/aug och här serveras en 4-rätters rökmeny för 450kr från kl. 12.00 Kom och trängs med oss. – Vi lovar att det blir jättemysigt.

Öppettider för Rökköket & Picnic

Rökköket 16 aug till 27 aug ons-sön 12.00-16.00
Picnic 16 aug till 1 okt ons-sön 12.00-16.00

För öppettider långhelger och röda dagar se under fliken sommar. Vi finns på kontakt@hortebrygga.se eller under vår telefontid ons & fre mellan 10-11 på +46 739 971 041.

Upptäck också    KÖKSBORDET      LANTHANDELN

horte_brygga_005Hörtebrygga_2014_0324Hörte_julbord_MG_7240Hörtebrygga_2014_0276