Mat

Långlunch vid havet

Skåne är Sveriges skafferi och här fullkomligt myllrar det av fantastiska gårdar som tror på och arbetar mot samma mål som vi: hållbarhet, mångfald och långsiktighet. All vår mat lagas på dessa mathjältars råvarukorg som blandas med härplockat från hamnen, stranden och lilla Hörteskogen.

Du är alltid välkommen att välja en flaska från vår gedigna vinkällare. Vi har även parat ihop dryckesupplevelser till Långlunchen som är naturliga och svenska. Några är gjorda på bär och några på druvor, malt, frukt, blommor eller örter.

Mat 650SEK

Dryckesupplevelse med ALKOHOL 550 SEK

Dryckesupplevelse ALKOHOLFRI 350SEK

Dryckesupplevelse (blandat med och utan alkohol) MIXAD 450SEK

Dryckesupplevelse (Champange, Parings, Kaffe/Infusion & AVEC) MAXAD 1000 SEK

Boka ditt bord här! 

Allergier och vegansk kosthållning meddelas vid bokningstillfället. Om ditt önskade datum redan är fullbokat, så anmäl dig till väntelistan så kontaktar vi dig ifall ett bord blir ledigt på önskat datum. Dagens meny, uppdaterad vinlista mm. skickas digitalt samma morgon som du bokat till, till den mailadress som du bokar med.
Vi har en 48h avbokningspolicy.

Ps. från Midsommar till  Augusti ut så njuter vi den ”svenska sommaren” och sitter ute oavsett väder under skyddande tak för sol och regn. Så ta med en extra tjock tröja eller vindjacka att värma dig med. ds.