Långlunch

Det bästa från vårt närområde

Skåne är Sveriges skafferi och här fullkomligt myllrar det av fantastiska gårdar som tror på och arbetar mot samma mål som vi: hållbarhet, mångfald och långsiktighet. Vi lagar en två timmars långlunch på dessa mathjältars råvarukorg som blandas med härplockat.

Mat 600SEK

Dryckesupplevelse 600 SEK

alkoholfri Dryckesupplevelse 350SEK

mixed Dryckesupplevelse 500SEK

Boka ditt bord här! 

Hörte Brygga har öppet dagtid och har valt att servera Långlunch till alla våra gäster, stora som små. Om ditt önskade datum redan är fullbokat, så anmäl dig till väntelistan så kontaktar vi dig ifall ett bord blir ledigt på önskat datum. Vi har en 48h avbokningspolicy. Allergier och vegansk kosthållning meddelas vid bokningstillfället.

Du är alltid välkommen att välja en flaska från vår gedigna vinkällare  men erbjuder även dryckesupplevelser till menyn. Alla drycker i våra dryckesupplevelser är naturliga och svenska, några är gjorde på druvor och några på bär, malt, frukt, blommor eller örter.

Ps. från Midsommar och Augusti ut så njuter vi den ”svenska sommaren” och sitter ute oavsett väder under skyddande tak för sol och regn. Så ta med en extra tjock tröja eller vindjacka att värma dig med. ds.