Hörte Brygga

Det bästa ur den skånska myllan.

”Vi serverar sedan 2021 en LÅNGLUNCH baserat på det bästa från våra tre tidigare ben Korgen, Köksbordet & Rökmenyn. För att Hörte är som absolut vackrast på dagen och just långluncher är det absolut bästa vi vet. Den befriande känslan av att skapa semester från vardagens alla måsten och unna sig tid med kärleken eller med goda vänner och bli lite så där härligt berusade på livet och sedan ha kvällen på sig att smälta intrycken.”

Välkommen till Hörte Brygga. Vi är redo för vår 12:e sommar i det lilla vitkalkade huset i Hörte hamn och i vanlig ordning har vi finjusterat ytterligare för en större upplevelse. Ända sedan starten har vårt mål varit att höja lokala råvaror till en ny nivå. Alltid med vördnad för naturens resurser, att den biologiska mångfalden bevaras, etisk djurhållning och med stor respekt för råvarorna. I Hörte är det årstiderna och rytmen av grödor som bestämmer.

Vi är begränsade i strandskydd och hårda byggbestämmelser. Man sitter därför utomhus på en skyddad uteservering med havet och horisonten som närmaste granne. I sommar minskar vi antalet gäster för att än mer skapa en varm och ombonad känsla för er som vill besöka oss.

Vi önskar dig varmt välkommen till vårt lilla paradis i Hörte.
Vi ser fram emot att få rå om er.

  1. Om ni är ett större sällskap som vill abonnera Hörte Brygga eller boka utanför våra ordinarie öppettider (gäller ej lör/sön) så maila oss ert önskade datum och antal personer. DS.
NEW YORK TIMES listar Skåne & Hörte Brygga på plats nr 9 på deras lista över resmål värt att besöka 2016
WHITE GUIDE, Årets Värt en resa, 2017
RESTAURANGGALAN, Årets Innovatör, 2016
CN TREVELLER listar våra smakmöten bland de bästa supper clubs in the world
NATIONAL GEOGRAPHIC listar 4 kulinariska smultronställen i Skåne
360 Eatguide, NOMINEES 360°LIGHTHOUSE
VOGUE INDIA, It’s wonderful how a 15-minute train ride from Copenhagen can put you in another country here. 
Bland-kastruller-och-vinglas, Beskriver en kväll i Rökköket. 
Conde nast traveller 10 places-to-visit-europe 2023 

Är du mer nyfiken på vår filosofi? Lyssna på första avsnittet i Podcasten Bondesamhället.