Mat

Långlunch vid havet

Skåne är Sveriges skafferi och här fullkomligt myllrar det av fantastiska gårdar som tror på och arbetar mot samma mål som vi: hållbarhet, mångfald och långsiktighet. Vi har inga traditionella menyer. Idag lagar vi maten för dig på dessa mathjältars råvarukorg som blandas med härplockat från hamnen, stranden och lilla Hörteskogen. Vi hoppas att du är hungrig. Enjoy.

Långlunch 950 SEK

Du kan välja en flaska till menyn från vår gedigna vinkällare.

Vi har även parat ihop dryckesupplevelser till menyn som är naturliga och skandinaviska tillverkade på bär, druvor, malt, frukt, blommor eller örter.

Dryckesupplevelse MED alkohol 650 SEK
Dryckesupplevelse UTAN alkohol 350 SEK
Dryckesupplevelse MIXAD 500 SEK
Dryckesupplevelse MAXAD (Champagne, Parings, Kaffe/Infusion & Avec) 1000 SEK

Boka här! 

Allergier och vegansk kosthållning meddelas vid bokningstillfället. Om ditt önskade datum redan är fullbokat, så anmäl dig till väntelistan så kontaktar vi dig ifall ett bord blir ledigt på önskat datum. Vi tillämpar en sju dagars avbokningspolicy.

Dagens meny, uppdaterad vinlista m.m. skickas digitalt till den mailadress som du bokar med. Så håll utkik i din mailkorg.

Vi njuter av den svenska sommaren och sitter ute oavsett väder under skyddande tak för sol och regn. Så ta med en extra tjock tröja eller vindjacka att värma dig med. DS.