Hitta hit

55°23’11.7″N 13°32’55.5″E

Vår rekommendation är att cykla den magiska kustvägen hit, ta med tältet, ät och njut hos oss och avsluta eftermiddagen/kvällen med kortspel och mys i solnedgången. Du får gärna köpa med ost och chark efter din långlunch hos oss i Hörte.

Med buss

Skånetrafikens buss 190 stannar precis utanför huset i hamnen.
För aktuella busstider, se Skånetrafikens hemsida.

Med flyg

Närmsta flygplats är Sturup, Malmö Airport 31km. Låt oss veta om du vill att vi ska hjälpa till med bokning av taxi för vidare transport till & från Hörte.

Med taxi

Vi rekommenderar dig att boka taxi hos Skurups taxi 0411-46500.

Med bil från Malmö/Sturup

För att komma till oss med bil följ skyltarna mot E65 och Skurup. Sväng av första avfarten mot Skurup och följ skyltarna mot centrum. Kör igenom Skurup och följ skylten mot Skivarp. Vid T-korsningen på landsväg 101 innan Skivarp, sväng höger mot Anderslöv och följ skylten till Hörte Hamn. Följ Hörtevägen fram tills den slutar med en T-korsning vid väg 9. Hörte Hamn ligger på höger sida ner för backen och ni parkerar på stora parkeringen på den högra sidan av bron.

 

Övernatta i samband med ditt besök

Om du inte vill slå upp ditt tält i hamnen så finns massor av magiska platser att bo på i vårt närområde. Lättast är att använda någon bokningssida på nätet och skriva in Skivarp i sökfältet, sen är det bara att välja och vraka.

Våra små guldkorn

Äventyr Hotell Vagabond 4,5 km. Läs mer >
Bekvämt Hotell Mossbylund 6,3 km. Läs mer >

Samtliga har cyklar som man kan låna eller hyra.