Korgen

Mat för delning när solen står som högst

Kom hela familjen och ät lunch med oss. Vi har barnanpassat måltiden genom att låta alla smaker komma för sig. Ett perfekt sätt att samlas kring maten och låta barnen prova nya smaker utan krav på att äta upp en hel tallrik. För det är ju så mycket härligare att äta tillsammans!

Korgen… 12.00-16.30. Mat och dryck beställs inne i köket i det lilla vita huset. I samspråk med en dryckeskunnig & kockarna plockas er korg ihop med godsakerna framför ögon på dig. Korgen innehåller alltid: Handskördade skott och blad från Leigh på Little Gardens med vår hemgjorda fläder, maskros & syrenvinäger, konserv på grönsaker från våra tre gårdar (Snårestadsvitlök, Little Gardens och Apollonias trädgård), dip & surdegsbröd samt ert valda protein… (Välj mellan Hörterökt, hållbart fiskad fisk, veganskgryta eller kallskuret kött.) Priset för korgen är 150kr/port och är tänkt att äta tillsammans som en picnic. Samma smaker och pris för vuxna som barn. Hela sällskapets mat samsas i samma korg. Ju fler ni är, desto fler olika smaker på såser & konserver får ni dela med varandra. Komplettera gärna med vårt härliga urval av ost, chark, konserver mm.

Tips… Beställ vår mandelkaka, (som bakas vid beställning och tar ca 30min) samtidigt som ni köper korgen. Med er i korgen får ni en äggklocka som ringer när kakan är klar.