Covid-19

Information kring våra åtgärder.

VÄLKOMMEN
Vi följer noga myndigheterna rekommendationer och beslut och sitter nålade vid radion kl. 14.00 varje dag.

SYMPTOM
Känner du dig minsta krassliga måste du stanna hemma och ha två symtomfria dagar innan du besöker oss, det gäller dig som gäst och alla som jobbar här.

BOKNING
Vi tar fortfarande inga bokningar, men har under pandemin en hovmästare som hjälper er med säker placering.

BESTÄLLNING
Under pandemin använder vi oss av Happy Order-appen iOS | Android som du beställer all din mat och dryck igenom sittandes vid bordet.

HYGIEN
Vi har handsprit utplacerat vid ingång, på toaletter och vid kassan. Vi ber alla som trotsat instruktionerna och besöker oss med symtom att genast lämna. Vi desinfektions sprayar alla bord innan ny gäst placeras och torka även alla handtag (ytterdörren och toalettdörren lås och handtag) med desinfektionsspray kontinuerligt under dagen. Meddela oss gärna om handspriten som står utplacerad tagit slut. Vi har även utökat med utetoaletter för undvika köer.

BORDEN
Våra lokaler är vad de är och vi har gjort vårt bästa för att tunna ut och erbjuda säkra avstånd mellan borden. Tänk på att det är smittsäkrare att sitta på rad än att sitta mittemot varandra. Vi erbjuder alltid platser så att ni kan sitta med ett armlängdsavstånd, men kan inte tvinga er. Ni avgör själva vad som känns tryggt inom sällskapet. Däremot ser vi till att det är 1,5 m avstånd till nästa sällskap.

HÅLL AVSTÅND
Tillsammans skapar vi avstånd, respektera myndigheternas rekommendationer på 1,5 m från andra.

SERVERING
Det går dock inte att hålla 1,5m för oss som jobbar och er som gäster, (då måste kasta glas och mat till bordet), så ni får räkna med att vi kommer att besöka bordet för att serverar mat och dryck.

ÄR DET FULLT
Kom tillbaka en annan dag eller välj ett annat favoitställe.

Tusen tack för samarbetet. /Vi på Hörte Brygga