Hörte Brygga
Sommar
Catering
Mat från slätten
Köksbordet

Köksbordet

horte-grupp2

HÖST/VINTER/VÅR  De mörka månaderna bjuder till långa, sittande middagar i flertalet serveringar med många glas gott därtill, ni bokar, längtar & sitter tryggt med klassisk bordsservering. Här serveras kärlek till råvaran i hela kedjan, berett med gedigen kunskap och passion. Sydkustens rika mylla dukas upp i en unik tappning i en större mängd mindre rätter där råvaran tar den plats den förtjänar. För att ett besök hos oss ska förknippas med yttersta komfort, så har vi endast en sittning och en unik setmeny per kväll. Med andra ord: Ingen stress…

Höst 2107 7 september – 25 november
Vår 2018 1 mars – 17 juni
Höst 2018 16 augusti- 29 november

19.00 torsdag – lördag
Mat 950 kr / Dryckespaket 650 kr / Jospaket 350 kr

JULENS SMAKER PÅ KÖKSBORDET
Vår populära julmiddag är tillbaka och som alltid dukar vi upp för en fest som sent skall glömmas. Vi startat ute vid eldarna, där havet är sällskap, (om vädret tillåter) med vår egna glögg (Dybäcksäpplen från DocAlwe som kryddats med vildplockat & vedmannens honung.) Väl till bords bjuds en sittande middag där vi tolkar traditionella julsmaker på vårt sätt. Till maten erbjuder vi ett noga utvalt dryckespaket som förnöjsamt följer genom hela måltiden och avslutas med Kaffe till julens sötsaker.

Julens smaker 2017 serveras från den 30 november till den 22 december.

Julmiddag måndag-lördag: 850 kr
Jullunch lördag 12.00: 650 kr
Glögg ingår i menypriset.

Dryckespaket: 560 kr / Jospaket 350 kr

Samtliga priser är inkl. moms
Mer information och bokning av hela huset/större sällskap: maila oss på koksbordet@hortebrygga eller skicka ett sms till 0739971342 så ringer vi upp.

Bokas din plats här!

Vi ser fram emot att få skämma bort dig. Varmt välkommen till Hörte Hamn.