Hörte Brygga
Sommar
Catering
Mat från slätten
Köksbordet

Köksbordet

horte-grupp2
HÖST/VINTER/VÅR  En kock, en sommelier, en meny & 10 platser. De mörka månaderna bjuder till långa, sittande middagar i flertalet serveringar med många glas gott därtill, ni bokar, längtar & sitter tryggt med klassisk bordsservering. Sydkustens rika mylla dukas upp i en unik tappning i en större mängd mindre rätter där råvaran tar den plats den förtjänar. För att ett besök hos oss ska förknippas med yttersta komfort, så har vi endast en sittning och en unik setmeny per kväll som tar ca 3 timmar. Med andra ord: Ingen stress... Boka din plats här och låt oss ta hand om resten!

 JULENS SMAKER PÅ KÖKSBORDET Julen dukas upp i en fest som sent skall glömmas. Vi startat ute vid eldarna, där havet är sällskap, (om vädret tillåter) med vår egna äppelglögg. Väl till bords bjuds en sittande middag där vi tolkar traditionella julsmaker på vårt sätt. Till maten erbjuder vi ett noga utvalt dryckespaket som förnöjsamt följer genom hela måltiden.
Mer information och bokning av hela huset/större sällskap: maila oss på emma@hortebrygga.se eller skicka ett sms till 0739971342 så ringer vi upp.
Vi ser fram emot att få skämma bort dig. Varmt välkommen till Hörte Hamn!